כאבי חזה-לאחר ניתוח להסרת שקדים

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

13/12/2002 | 01:38 | מאת: אבי

שלום ביתי בת ה-6 עברה ניתוח להסרת שקדים ופוליפים לפני כשנה. אני מציין זאת היות ואיני יודע אם ישנו קשר בין זה לבין מה שאפרט בהמשך. בהמשך הדרך בכל פעם שהייתה מעט חולה וגם סתם כך, היא מתלוננת לעיתים על כאבי גרון וחזה. זה התחיל לאחר הניתוח המדובר ולא היה לפניו. בשלב כלשהו הופננו למיון ילדים,שם אישפזו אותה ויחד עם זאת שילבו בדיקות במכון הלב של ביה"ח וכן הצמידו לה הולטר ל 24 שעות. כל התוצאות של הבדיקות השונות היו תקינות. היום עדיין מדי פעם היא מתלוננת על כאבים בחזה ולעיתים זה בא עם הגרון יחד. יש לציין שהלכנו גם במיוחד למנתח שלה שהוא רופא א.א.ג. בכיר והוא שלל בעיה בגרון-לדבריו תקין. שאלתי: איזה סיבות נוספות ישנן ומה כדאי להמשיך לבדוק? אשמך לתשובה מפורטת ממך תודה מראש אבי

שלום אבי ברור שעברתם כבר דרך ארוכה ושללתם שורה ארוכה של מחלות ומצבים שיכולים לגרום לתלונות של ביתך. והיה והכאבים אינם מרפים, יש לדעתי מקום לשקול אפילו אישפוז לצורך בירורם אך כמובן שהכתובת הנכונה להתייעץ איתה היא רופא המשפחה שלכם. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים