סקווסטרציה בריאה השמאלית אונה תחתונה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

08/12/2016 | 20:07 | מאת: ג

שלום, שבוע 40, כבר בסקירה מאוחרת התגלה שהלב דחוק ימינה וכל התברר שיש סקווסטרציה בריאה השמאלית כשהפסקת הדם האורווה הראשית. ארן לב נראה תקין. השאלה שלי היא מה עדיף לחכות שהתינוק יולד ואז לעשות ניתוח להסרת הסקווסטרציה, או שכדי לפני הוולדות ברחם לנתק את העורק המספק דם לממצא?... אני מבולבלת כי ברצוני לעשות טיפול עם מקסימום יעילות... שאלה שניה מה צפוי אחרי לידה במקרה ולא עשינו ניתוק האורווה ברחם?

08/12/2016 | 20:09 | מאת: ג

שלום רב, השאלה שלך לא קלה ועל מנת לענות עליה צריך שצוות יראה את הבדיקות. במידה ותהיה מעוניינת אוכל לתאם לך בדיקה של צוות רופאים בהדסה. בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים