כאבים לאחר ניתוח?

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

01/11/2016 | 20:33 | מאת: ש.

בני עבר ניתוח לתיקון דואדנל אטרזיה כשנולד. מידי שנה מאז, בעיקר עם תחילת החורף הוא מתלונן בכל ערב על כאבים חזקים בבטן, באזור הצלקת ובחלל הבטן. היום כבר בן שש. מה יכולה להיות הסיבה לכאב? האם הידבקויות הן דבר אפשרי? שינויי מזג האוויר? אציין כי אין שינוי בתזונה, אין בעיה של יציאות, אין הקאות, חום וכדומה בזמן התלונות על הכאב. אשמח לעזרתכם

שלום רב כפי שציינת יכולות להיות הדבקויות שגורמות לכאבי בטן, בנוסף גם רפלוקס של אוכל מהקיבה לוושט יכול לגרום כאב וגם בעייה בצלקת עצמה כמו בקע. מציע כמובן שתקחי אותו לרופא הילדים או לרופא המנתח. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים