בקע מפשעתי שתוקן אולטרסאונד אגן

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

29/05/2016 | 23:28 | מאת: סיגלית

שלום הבת שלי נולדה ב5.6.15 עברה ניתוח בקע מפשעתי דו צדדי ב23.7.15 ,ובאותו היום הייתה כליאה של מעי שחלה ורחם ,ממה שהכירורג אמר לא ניכר נזק והוא הצליח להחזיר למקום את אשר יצא ,אנחנו במעקב בקהילה מאז עשינו אולטראסאונד בטן ומפשעות . בנוסף ביקש אולטראסאונד אגן ,במכון מור נאמר לנו שעושים אולטראסאונד אגן בטני ולא גניקולוגי. לא מובן מה אנחנו אמורים לעשות האם אגן בטני לכל דבר יתן תשובות ויראה שחלה/רחם בצג? סיגלית

שלום סיגלית US של האגן יכול להדגים רחם ושחלות אך בגיל של ביתך זה לא תמיד ניתן. במידת הצורך אפשר להתיעץ עם מומחה בתחום האולטרסאונד לילדים. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים