אטרזיה 1.5 סמ מפי הטבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

08/05/2016 | 14:03 | מאת: מ

בסקירה התגלתה אטרזיה בחל- התחתון של מערכת העיכול במרחק 1.5 סמ מהעור של פי הטבעת האם ניתן לתקן זאת ומה ההשלכות לעתיד

שלום רב אטרזיה כזו ניתן לתקן. לאחר הלידה יהיה צורך להשלים את הברור של סוג המום כלומר עד כמה הוא גבוה והאם יש חיבור לאברים סמוכים ולעשות סדרת בדיקות לצורך איתור מומים נוספים שיכולים להיות. תוצאות הברור יקבעו אם ניתן לבצע את הניתוח בשלב אחד או מספר שלבים ויש להם כמובן משמעות לגבי צפי ההחלמה לאחריו. בברכה,

10/05/2016 | 10:08 | מאת: מ

בבדיקה לא נמצאו מומים נלווים מלבד המיורטברה שאר המערכות תקינות אין חיבורים למערכות אחרות אפילו באטרזיה עדיין לא ברורה בגלל זה נשלחנו לmri העיקר מה מצפה לילד בעתיד

מנהל פורום כירורגיית ילדים