בקע

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

28/04/2016 | 20:06 | מאת: דנה

ערב טוב,ביתי בת 3 שבועות אובחן אצלה לפני שבוע בקע מפשעתי..היינו במיון ושם הרופא החזיר אותה למקום(כ"כ הנראה זו הייתה השחלה)..הפנו אותנו למרפאה כירוגיית כדי לקבוע תור לניתוח..נתנו לנו תור לעוד חודש. וכאשר הינו במיון אמרו לנו תוך יומיים דחוף לנתח!!!(כמובן נכנסו ללחץ)והתחלנו לשאןל למה ומה ומו ומי!??תאמת לא קיבלנו תשובה שאפשר להסתמך אליה..אשמח לייעוץ והכוונה..אנחנו מאוד היסטריים ופוחדים.האם זה בסדר לנתח בגיל כזה?זה מסוכן?יש סיכוי שהבקע יעלם לבד?האם צריך לבצע צילום ואולטארסונד כדי להיות בטוחים שזה אכן בקע?ואיך אפשר לדעת בנתיים שהתינוקות בסדר ושום דבר לא מציק לה?תודה רבה ..חג שמח

שלום דנה לבקע מפשעתי שמכיל שחלה ואובחן ע"י כירורג, אין צורך בבדיקות הדמיה נוספות. הבקע לא ייסגר מעצמו ולכן מומלץ לתקן בהקדם. במידה והתינוקת לא רגועה ואת מבחינה בנפיחות במפשעה, עלייך לקחת אותה בדחיפות לבדיקת רופא. בברכה,

01/05/2016 | 19:18 | מאת: דנה

תודה רבה..על התשובה המהירה

מנהל פורום כירורגיית ילדים