הזעת יתר בבני נוער דרכי טיפול

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

29/03/2016 | 14:07 | מאת: אור

בני בן 13 וסובל מזה כחצי שנה מהזעת יתר בבית השחי מה ניתן לעשות ואיך ניתן לטפל בנושא בגיל זה?

שלום אור בהזעת יתר מוגבלת לבתי השחי ניתן לטפל תרופתית, בהזרקות בוטליניום או בניתוח. על הנושא התרופתי כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל ועל ההזרקות עם רופא פלסטיקאי. באשר לניתוח, מדובר על ניתוק עצבים סימפטטים הנמצאים בבית החזה והניתוח מבוצע בטורקוסקופיה. בעוד שבהזעת יתר בכפות הידיים שיעור ההצלחה של הניתוח מאד טוב, התוצאות בבתי השחי פחות טובות ולכן אני ממליץ לכם לנסות את אפשרויות הטיפול התרופתי או ההזרקות לפני החלטה על ניתוח. בברכה,

31/03/2016 | 08:31 | מאת: אור

תודה רבה באילו תרופות מדובר? ולפנות לרופא המשפחה או לרופא כירורג?

מנהל פורום כירורגיית ילדים