אנוס קדמי

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

18/03/2016 | 09:54 | מאת: שגית

שלום דר ירדני, תינוקת בת 11 חודשים אובחנה מלידה עם אנוס קדמי גבולי, מכיוון שבשלושה חודשים האחרונים החלה לסבול מעצירות הוחלט לבצע בדיקה חשמלית בהרדמה עמ לבדוק את פעילות השריר ברקטום(לא יודעת את שם הבדיקה) . לאחר הבדיקה הוחלט שהיא צריכה לעבור שיחזור של פי הטבעת, אני חוששת מאוד, אשמח אם תסביר לי על ההליך או תצרף לי קישור שאפר לקבל מידע, האם הליך מסובך, החלמה קשה? כמה זמן ניתוח? אשמח לכל אינפורמציה, תודה

שלום שגית הגישה לטיפול באנוס קדמי גבולי יכולה להיות שונה, החל מטיפול שמרני דרך הזזה ניתוח במהלכו מוזז רק חלקו האחורי ועד לניתוח במהלכו הרקטום כולו מוזז למיקום חדש. הבדיקה שבוצעה היא קרוב לוודאי גירוי עצבי שמאפשר לאתר את המיקום של שרירי הסוגרים. כיוון שהניתוח יכול להיות שונה, אני מציע לך לקבל הסבר מדוייק ממי שאמור לבצע אותו. במרבית המקרים יהיה צורך בביצוע הרחבות של פי הטבעת לאחר הניתוח. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים