ציפורן כמעט תלושה, באצבע כף הרגל של ילדה בת 3

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

22/10/2015 | 17:27 | מאת: לילך

שלום וברכה! ביתי לא התלוננה על כאבים. אך נראה שהציפורן תפוסה מעט בבבשר וכמעט תלושה לחלוטין, 1. האם לתלוש את הציפורן, כי אין איך להחזיקה על האצבע ואי אפשר לגרוב גרביים כך או לנעול נעל סגורה. 2. האם לשים פלסטר ולהדק את הציפורן? 3. לשים משחה כלשהיא תודה מראש. לילך.

שלום לילך אנסה לענות על שאלותיך: 1. במידה והיא כמעט תלושה ניתן למשוך אותה בעדינות אך לא לפני שמורחים משחת EMLA תחת ניילון, לצורך אלחוש, ומחכים לפחות חצי שעה. 2.פלסטר יכול לפעמים יותר להציק אז רק אם זה מסייע לביתך. 3.משחה אנטיביוטית כדוגמת סינטומיצין,יכולה למנוע זיהום ולכן מומלץ למרוח פעמיים ביום אחרי שטובלים את הרגל במי סבון. כמובן שבדיקת רופא תוכל לסייע, בברכה,

25/10/2015 | 13:58 | מאת: לילך

תודה עזרתם לי מאוד!!!!

מנהל פורום כירורגיית ילדים