התייעצות אורולוגית- כירורגית

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

20/10/2015 | 09:36 | מאת: עדי

שלום, בני בן ה- 10 נולד עם אבר מין שקוע. היינו אצל מספר רופאים - אורולוגיה וכירורגיה. בכל פעם נאמר לנו שגודל אבר המין הינו תקין, שק האשכים תקין והכל בסדר. כמו כן, נאמר לנו שככל שיגדל אבר המין ייצא החוצה. בני הינו ילד מלא (לא שמן) וככל הנראה לא יהיה רזה מאד... נאמר לנו שאם יהיה רזה יותר זה יסייע, אולם גם בתקופות בהם היה רזה יותר זה לא עזר. אני חוששת מהעניין החברתי אשר עלול להפריע לו בהמשך ורוצה להימנע מכך. האם יש דרך לעשות משהו ברמה האסטית? פלסטית? תודה, עדי

שלום עדי מהתאור שלך אני מבין שמדובר בבעיה אסתטית ולא תיפקודית. במידה ויש עודף עורלה ניתן לשקול הורדה של החלק העודף. מדובר בניתוח שנעשה תחת הרדמה כללית ושלא אמור לשפר תיפקודית אך אולי לסייע נפשית, ולכן חשוב לשקול היטב. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים