שאלה לגבי ניתוח פלונידל אפסס

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

18/10/2015 | 08:23 | מאת: עליזה

ד"ר דני ירדני שלום, השבוע הייתי באיבחון לגבי הבן שלי בן 16 יש לו קצת מתחת לעצם הזנב אפסס פלונידל (צמיחת שערות הפוכה)הומלץ לעבור ניתוח. השאלה שלי היא איך אפשר לדעת על רופא שיש לו אחוזי הצלחה גבוהים בתחום הזה, מאחר וגם בעלי ובני הגדול יותר חייל סבלו מזה והחייל אחרי שנתיים שעברו מהניתוח ועדיין יש לו הפרשות (ניתוח שלא הצליח). אודה לעזרתך.

שלום עליזה לצערי את כבר יודעת שמורסה פילונידאלית יכולה לחזור גם אחרי ניתוח שבוצע טוב. בתחום הזה מטפלים גם כירורגים ילדים וגם כירורגים שתחום המומחיות שלהם הוא המעי הגס (קולורקטלי)וניתן למצוא בכל בית חולים ציבורי. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים