ציפורן שנפלה עקב מכה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

23/09/2015 | 18:13 | מאת: קרן

לביתי בת השנתיים ושמונה חודשים נפל חפץ כבד על הרגל וציפורן שלמה התנתקה לגמרי. האם נדרש לפנות לרופא? האם הציפורן תגדל מחדש? כרגע האצבע חבושה. תודה, קרן

שלום קרן ביתך עברה חוויה לא קלה ויתכן שתזדקק למשככי כאב. במידה והציפורן יצאה בשלמות, אין בשלב זה משהו נוסף לעשות מלבד שמירה על ניקיון מיטת הציפורן. ברוב המקרים שורש הציפורן לא נפגעת וזה מאפשר לציפורן חדשה לגדול. בדיקת רופא בהחלט רצוייה. בברכה,

15/12/2019 | 18:53 | מאת: דניאל

לאיזה רופא אפשר לפנות בנושא? חויתי את אותו מקרה בבוהן ברגל וחוששת שלא תגדל מחדש...

שלום קרן, כדאי לדעתי שרופא יבדוק כדי לראות אם יש צורך לבצע צילום. אם מיטת הציפורן לא נפגעה אמורה לגדול ציפורן חדשה . בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים