גוש בצלעות

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

15/09/2015 | 14:59 | מאת: פרח

שלום, (קודם כל מתנצלת אם הבעיה לא הכי קשורה, חשבתי שהיא הכי מתאימה לכאן...) אני בת 16 ובריאה לגמרי, יש לי גוש על הצלעות בערך 2 סנטימטר מתחת לחזה (כבר יומיים). הוא כואב (מאוד כשנוגעים) ואפשר לראות אותו ולהזיז אותו מתחת לעור, וגם האזור סביבו כואב. אני חושבת שהוא די גדול, הוא ממש בולט מתחת לעור. מה זה יכול להיות? מה כדאי לעשות?

15/09/2015 | 15:01 | מאת: פרח

שאין לו שום צבע\אין שום אדמומיות באזור או משהו כזה. אולי זה משנה.

שלום פרח התיאור שלך יכול להתאים לגוש תת עורי שהזדהם ולכן גדל ונהיה רגיש. כדאי להיבדק בדחיפות אצל רופא המשפחה שיחליט אם יש מקום לטיפול אנטיביוטי ויפנה אותך, לפי הצורך, לבדיקת אולטרסאונד וכירורג. בינתיים תשתדלי לא לגעת בממצא. בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים