רגליים כחולות אצל תינוק בן חודשיים

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

06/09/2015 | 23:23 | מאת: עדי

שלום, בני בן חודשיים ורגליו מכחילות כאר מחזיקים אותו על הידיים בצורה מאונכת. כמו כן, הרגליים מעט קרות כאשר תופעה זו מתרחשת. התופעה נעלמת כאשר מחזירים אותו למצב שכיבה (מאוזן). היום בוצע US בטן עליונה ותחתונה, טרם התקבלו תשובות. מה זה יכול להיות?

שלום עדי מדובר בתופעה שיכולה להיות קשורה גם להפרעה באספקת הדם המגיעה לרגליים מכלי הדם שבבטן. לכן טוב עשיתם שביצעתם בדיקת US ומקווה שהיא יצאה תקינה. במידה והבעיה לא נפתרה אשמח לעזור. בברכה,

שלום עדי מדובר בתופעה שיכולה להיות קשורה גם להפרעה באספקת הדם לרגליים המגיעה מכלי דם בבטן. לכן טוב שעשיתם בדיקת US ואני מקווה שהיא תהיה תקינה. במידה והבעיה לא נפתרה, אשמח לעזור. בברכה,

12/07/2023 | 20:57 | מאת: ליאת

אשמח לדעת בסוף מה אמר הרופא ? ומה עשיתם?

מנהל פורום כירורגיית ילדים