בליטה בעצם החזה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

23/08/2015 | 16:20 | מאת: מיכל

שלום רב, גילינו בליטה בעצם החזה (לאחר שקיבל מכה) של בני בן ה-5. לאחר צילום רנטגן ופגישה עם אורתופדית ילדים נאמר לנו שמדובר בלא כלום. אתמול קראתי כתבה שעסקה בילדה שכתוצאה ממכה בחזה- התגלו אצלה שני גושים שלא ראו אותם ברנטגן. ולאחר סי טי וביופסיה התגלה לה סרטן. שאלתי היא-האם צילומי רנטגן מפספסים בליטות ומדוע האורתופדית היתה כה נחרצת באמרה שאין לו שום דבר? תודה, מיכל

שלום מיכל הדבר הנכון ביותר הוא לדעתי להמשיך מעקב אצל הרופא המטפל. מעקב כזה יראה אם הממצא נעלם או קטן ואם יגדל, יהיה צורך לעשות בדיקות נוספות. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים