ניתוח נגע עור

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

20/07/2015 | 12:32 | מאת: שרית

שלום. לבתי בת 11 יש נגע עור חום בולט ליד פי הטבעת בגודל חיפושית. האם חייבים להוריד אותו? האם לא מסוכן לגעת ולעורר אותו? והאם חייבים הרדמה מלאה או מקומית? כמה זמן אשפוז במקרה כזה? תודה, שרית

שלום שרית התשובה שלי ללא בדיקה היא כמובן מוגבלת, אך ככלל, אם לא חל כל שינוי בנגע והוא לא מציק לה, ניתן לעקוב אחריו ע"י רופא עור. במידה ומוציאים אותו, ניתן לפעמים לעשות בהרמה מקומית אך זה כמובן מחייב פעולה לכן אם הגישה לנגע קשה מומלץ הרדמה כללית לא עמוקה. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים