חיסונים אחרי ניתוח בטן

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

15/05/2015 | 22:03 | מאת: א

אני אמורה לעשות לתינוקת שלי חיסוני גיל חודשיים הכוללים - חיסון מחומש ראשון (הכולל דיפטריה ,טטנוס, פוליו, דלקת קרום המח, ושעלת), חיסון פרבנר ראשון וכן חיסון רוטה . התינוקת שלי עברה ניתוח להחזרת המעיים לבטן - אומפולצלה בגיל יומיים ותודה לאל עושה צואה ופיפי כל יום ועולה במשקל. האם לא מסוכן לעשות את החיסונים במצב שהמעיים רגישות? מה המלצתך לגבי חיסון רוטה. אני חוששת לא לטעות בשיקול הדעת ולסכן אותה

שלום א שמח שביתך מחלימה טוב מהניתוח. ככלל בגמר תהליך ההחלמה אין הגבלה על מתן חיסונים אך חשוב להיות בקשר עם הרופא המנתח ולקבל ממנו את האישור. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים