דיסמורפיזם קל

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

10/03/2015 | 20:33 | מאת: רוית עמרם

בתי בת ארבעה חודשים וניגשתי לרופאה להתייעצות בגלל שכמעט ואינה יוצרת קשר עין ומסתכלת סביב הרופאה נתנה לי הפנייה להתפתחות הילד ולא הסבירה דבר, כשהסתכלתי בהפניית היה רשום רושם של דיסמורפיזם קל. לא ברור לי מה זה? ובמה זה מתבטא? האם זה בר טיפול? איפה אני יכולה לקרוא על זה?

שלום רוית ככירורג ילדים זה לא בדיוק תחום המומחיות שלי וגם לי לא לגמרי ברור למה התכוונה הרופאה. על מנת להבין ואולי לסייע לביתך, כדאי להשלים את הברור בהתפתחות הילד. בברה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים