לשון קשורה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

29/01/2015 | 00:35 | מאת: אליאן

שלום דר לבני בן החודשיים יש לשון קשורה (רצוי לציין שאינני מניקה בלי כל קשר)הרופא אמר שהביצוע נעשה בהרדמה מלאה ורצוי לבצע אחרי גיל חצי שנה .. מכל הפורומים והאנשים שעברו זאת הבנתי שהפעולה נעשית בגיל הזה ללא הרדמה ואפילו ללא אלחוש יש צורך ללכת לקבל עוד דעה רפואית או שמה זה ככה זה נעשה באמת

שלום אליאן בגיל של בנך ניתן לרוב לבצע את שחרור הלשון במרפאה וללא הרדמה. מציע שתגשי לכירורג ילדים שמבצע את הפעולה ובמידה ולא יסתדר תגידי לי ונטפל בזה. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים