לשון קשורה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

21/12/2014 | 22:02 | מאת: עידן

שלום, תינוק בן חודש עבר התרת לשון לאחר 10 ימים מהלידה, נראה כי הלשון מקדימה בצורת לב ויש חיבור נראה לעין קדמי. נאמר לנו לאחר הביצוע שלא צריך לעשות כלום וזה לא חוזר. האם זה תקין? יש אפשרות שהלשון נקשרה שוב? או שלא בוצע כהלכה? תודה רבה

שלום עידן לשון ששוחררה טוב די נדיר שחוזרת להיות תפוסה, ניתן לחזור למי שביצע. במידה ויש צורך לחזור על השחרור יהיה כדאי להעביר אצבע תחת הלשון פעמיים ביום למשך כשבועיים וזה יכול למנוע הדבקות שלה. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים