בקע במפשעה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

02/12/2014 | 21:24 | מאת: תותי

שלום לבת שלי יש מידי פעם נפיחות ממפשעה זה לא תמיד קטרה זה בא והולך חששתי שמדובר בבקע במפשעה חמרות שרופא המשפחה אמר שזה חא בקע ביקשתי הפניה לאולטרסאונד ששם הודגם בקע מפשעתי בקוטר עד 10 ממ חופשי בזמן ולסלבה מכיל שומן אני בלחץ היסטרי מאז ויש לנו תור לעוד שבוע לכירורוג ילדים השאלה עד התור האם עושים במצב כזה ניתוח או שזה יוכול להסגר מעצמו דחוףףףף תשובה תודה

שלום תותי מדובר כנראה בבקע קטן ואחרי שהכירורג יבדוק הוא יסביר לך איך מבצעים את הניתוח. מדובר בניתוח לא נדיר שבדרך כלל אפשר כבר באותו היום להשתחרר הביתה. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים