השטחת גולגולת לתיוק

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

16/11/2014 | 12:12 | מאת: מאיה

שלום רב, תינוקת שלי בת 4 חודשים. לפני חודשיים גילינו כי גולגולת שלה עקומה. בבדיקה אצל נוירוכירורג נאמר לנו כי יש לה השטחה , ואוזן אחד זזה. לא הומלץ על מעקב. בקופ"ח רופא לא רואה בעיה כלל. אך אני מודאגת מאוד היות ורואה שינוי בפנים כתוצאה מהזזת אוזן. האם באמת לא עושים שום מעקב. איך אדע שמצב לא מחמיר ?

שלום מאיה רופא נוירוכירורג הוא המומחה הכי טוב בתחום הזה ואם בדיקתו היא תקינה נראה לי שאת יכולה להיות רגועה. מעקב אצל רופא הילדים תמיד מומלץ ובמקרה הצורך תופנו שוב למומחה. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים