היקף ראש

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

22/10/2014 | 09:49 | מאת: מודאגת

שלום רב בני בן 9 חודשים בביקור אצל טיפת חלב האחות מדדה הכל משקל גובה והיקף ראש גובה ומשקל באחוזון 50 מאז ומתמיד. שוקל 8.650 גובה 70.5 והיקף ראש 43 היינו לפני חודש וחצי והיקף ראש היה 42.5 כלומר בחודש וחצי הוא עלה רק.חצי סנטימטר והמרפסים קדמי ואחורי סגורים וויש לציין שיש לו השטחה בגולגולת שנראת שעוברת אם הזמן .... מזה אומר ?נשלחנו למומחה ונורא מודאגגגגת

שלום רב הנתונים שאת מתארת בהחלט מחייבים המשך מעקב ובדיקה של מומחה. נכון שלרוב אין צורך בהתערות אך רק לאחר בדיקת מומחה אפשר יהיה לדעת. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים