שאלה קטנה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

05/10/2014 | 18:14 | מאת: אנונימי

בס"ד שלום, אמרו לי לפנות לכירוג וזה מה שמצאתי שמתאים לפי דעתי פה באתר אני בן 14 ושמתי לב היום שיש לי גוש בחזה, מתחת לפטמה, גוש מוזר, גודל בינוני והוא קצת זז הוא לא כואב שנוגעים בו או סתם ככה בכלל הוא לא מזיז לי אבל היום במקרה הרגשתי מין גוש כזה וזה מלחיץ אותי. אשמח לדעת מה זה יכול להיות. תודה.

שלום התאור שלך מתאים לגוש שומני אך לא ניתן לקבוע ללא בדיקה. אפשר לקבל עוד מידע מבדיקת אולטרסאונד לגבי סוג הגוש, גודלו ומיקומו. מציע לך לגשת לבדיקת כירורג. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים