מכה חזקה בציפורן ילדה בת שנה ושלוש

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

14/09/2014 | 13:18 | מאת: אילנית

ד"ר שלום. דלת כניסה של הבית נפתחה על הבוהן של ביתי בת 1.3. זה קרה לפני שבועיים. אני רואה שהציפורן לאט לאט נפרדת מן הבוהן כנראה במטרה ליפול. האם תצמח ציפורן כמו שצריך? כמה זמן הצמיחה לוקחת? בנתיים היא הולכת עם סנדל פתוח. תודה רבה.

שלום אילנית כואב רק מלקרוא...טוב שאת מקפידה לא ללחוץ על האצבע. לרוב מיטת הציפורן לא נפגעת והציפורן החדשה גדלה טוב. הזמן הוא קצב גדילת הציפורן וחשוב לראות שהיא לא חודרת לבשר, במידה ויופיעו סימני דלקת כמו אודם, רגישות או הפרשה צריך לקחת אותה לרופא. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים