ציפורן שנטלשה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

03/09/2014 | 18:04 | מאת: אורלי

שלום,במהלך המבצע צוק איתן היה אזעקה ומרוב לחץ בטעות סגרתי את הדלת על הציפורן השנייה משמאל על הרגל הימינית והיא ללא יצאה כי הצד השמאלי בציפורן הוא בסדר הוא לא סגול או חום הוא עמו שאר הציפורניים. הציפורן נהייתה סגולה וחומה רק בצד הימיני שלה. אני מפחדת שהיא לא תגדל , או שיקרה לאצבע משהו. מה עליי לעשות בנוגע לזה? איך? מה? למה? וכמה? מבקשת לענות בדחיפות!!!

שלום אורלי התיאור שנתת מאד טוב ואני מבין את החששות שלך, אך רוב הסיכויים שתגדל ציפורן חדשה טובה. בכל מקרה אני מציע לך ללכת לבדיקה של פודיאטור שהוא מומחה לציפורניים. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים