בני מסרב לעשות קקי

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

11/08/2014 | 01:49 | מאת: נועה

שלום, בני בן השנתיים ותשעה חודשים, גמול מפיפי יום ולילה כבר שלושה חודשים, אבל קקי הוא לא מסכים בשום אופן לעשות בשרותים, בהתחלה הוא היה עושה מדי פעם עכשיו בכלל לא!! אני ממש מתוסכלת וחייבת עזרהc, תוד. מראש , נועה

שלום נועה ראשית עלי לציין שלא מדובר בתחום המומחיות שלי, אך נראה לי שהוא עוד לא כל כך מאחר וקרוב לוודאי שבזמן הקרוב זה יסתדר. מציע לך לפנות לרופא הילדים ועד שיסתדר כדאי לבדוק שלא יסבול מעצירות. אם הצואה תהיה קשה כדאי יהיה לשקול טיפול במרככי צואה. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים