תסמיני בקע מפשעתי

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

31/05/2014 | 11:36 | מאת: שירה

שלום-לבני בן ה4 יש בקע משפעתי, טרם קבענו מועד לניתוח וביומיים האחרונים הוא עם חום גבוה ללא סימנים נוספים- 1. האם ייתכן קשר בין הבקע להופעת החום 2. בני נדרש לעבור ניתוח שני לתיקון היפוספדידאס, האורלוג הציע לנתח ולטפל גם בבקע- מה דעתך? והאם תיקון בקע מתבצע גם ע"י אורולוג?

שלום שירה מחלת חום לרוב אינה קשורה לבקע מפשעתי. ניתן לתקן תחת אותה הרדמה גם את הבקע וגם להשלים את ניתוח ההיפוספאדיאס. אם האורולוג מנוסה הוא יכול לעשות זאת ואם לא, כדאי להעזר בכירורג ילדים. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים