ניתוח סגירת גסטרוסטום

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

27/05/2014 | 09:17 | מאת: נירית

שלום, לביתי בת ה8.5 היה גסטרוסטום במשך כ7 שנים לפני שנה הוצאנו את הגסטרוסטום והחור עדיין לא נסגר. קבענו לה תור לניתוח רק שלא הבנתי אם הניתוח מסובך?וכמה זמן החלמה מהניתוח?

שלום נירית כיוון שהפתח לא נסגר לאורך זמן, חשוב להפריד את הקיבה מדופן הבטן ולתפור טוב את הפתח. הניתוח אינו מסובך וההתאוששות לרוב גם קלה כמובן בהתאם למצבה הכללי של ביתך. בברכה,

28/08/2023 | 21:29 | מאת: אסתר

לבני גם לא נסגר החור (3 שבועות) כמה זמן צריך לחכות על מנת לקבוע שצריך ניתוח?

מנהל פורום כירורגיית ילדים