נפילה - תינוקת בת 7 חודשים

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

22/05/2014 | 11:24 | מאת: מירב

ד"ר ירדני שלום !! אתמול בתי (בת 7 חודשים) החליקה מהספה לרצפה (מגובה 40 ס"מ). לאחר הנפילה התנהגה לגמרי כרגיל, המשיכה להיות ערנית ופעילה ולא היה כל סימן לחבלה על הראש. האם במצב כזה יכול להיגרם נזק כלשהו? האם ישנה סיבה לדאגה? בתודה מראש על תשובתך

שלום מירב חלפו כבר 24 שעות ואם לא חל כל שנוי במצבה, אינה מקיאה והתנהגותה ללא שינוי, נראה שאפשר להיות יותר רגועים. מכאן שכל שינוי בהתנהגותה מחייב בדיקה דחופה ע"י רופא. בברכה

23/05/2014 | 09:46 | מאת: מירב

תודה רבה על תשובתך המהירה. ושאלה נוספת: בני בן ה- 15 נוטה להזיע מאד בכפות הרגליים והידיים. יש לציין שבשאר הגוף כמעט ואינו מזיע. מה מקור התופעה? האם יש צורך בהתערבות רפואית? בתודה מראש והמשך סופשבוע נעים :)

מנהל פורום כירורגיית ילדים