גולה בצוואר

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

29/04/2014 | 12:21 | מאת: ליבי

שלום בני בן שנתיים ולפני כחודשיים התגלתה ג'ולה קטנה ומאוד ניידת בצד הימני של הצוואר. יש לציין כי הייתה לו אז דלקת בגרון וחום גבוה מאוד והחלים לאחר לקיחת אנטיביוטיקה. הג'ולה נעלמה אבל אתמול במישוש קל הרגשתי אותה שוב באותו מקום ואפילו נפוחה יותר. היא גמישה מאוד, כמו גומי וקשה מאוד לתפוס אותה באצבעות. ללא כאבים. יש לציין כי הוא מנוזל מאוד ומקורר, ללא אנטיביוטיקה. אני מאוד מאוד מודאגת. אשמח לתגובה מרגיעה מה זה יכול להיות. תודה רבה.

שלום ליבי התאור שלך מאוד מתאים לבלוטת לימפה תגובתית שמופיעה לרוב בעקבות דלקת. בכל מקרה רצוי להיות במעקב של רופא הילדים כדי לוודא שזו אכן הבעיה . בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים