קקי מוזר

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

03/04/2014 | 18:45 | מאת: איה

שלום יש לי תיניקת בת שלושה וחצי חודשי היא נזנה מבקבוק 120 כל שלוש שעות (לפעמים שעתיים)היא עולה טוב במשקל ואוכלת טוב ויש לה קקי ירוק ככה משחתי פעם ביום --אתמול בלליה מרקם וצבע הקקי השתנו לצהוב ונוזלי (כמו שלשול )וגם הריח השתנה והיום היום היתה לה יציאה אחת אותו דבר מה זה יכול להיות ?? אני מלאה דאגה כי היא בת יחידה אחרי שבע שנים תודה רבה מראש

שלום איה התיאור מאד מתאים לשלשול שלרוב חולף ללא טיפול. במידה והשלשול יחמיר חשוב לראות שהיא נותנת שתן טוב ולקחת אותה לרופא הילדים. בברכה,

04/04/2014 | 07:27 | מאת: איה

מנהל פורום כירורגיית ילדים