פצע אדום

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

19/03/2014 | 22:09 | מאת: רון

שלום רב בתי בת שנתיים מאז חודשים ייצא על הלחי שלה. פצעון אדום שחשבתי שזה עקיצת יתוש הוא קצת הלך וגדל ובלט עם אולם הוא לא נעלם הלכתי לבדיקת רופא והוא אמר לי שזה פצע שומני שאמור לגדול אולם אמור כן להיעלם אחרי תקופה ואין צורך בטיפול אחה במעקב . האם זאת אותה אבחנה של ציסטה עורית או שזה משהו אחר.

שלום רון קשה לתת תשובה מהימנה מבלי לבדוק. ממליץ שתיבדק ע"י פלסטיקאי או כירורג ילדים ואז יוחלט אם יש צורך בניתוח להוצאת הממצא. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים