בליטה שומנית

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

17/03/2014 | 08:11 | מאת: יעלה

לבתי בת ה- 12 בליטה מתחת לברך. רופא הילדים בדק במישוש ואמר שמדובר בבליטה שומנית. הוא אמר שאינה מסוכנת ושניתן להתיעץ עם כירורג במידה ותפריע מבחינה אסטטית. אודה לחוות דעתך.

שלום יעלה במידה וזה מפריע לה, רצוי לקחת את ביתך לבדיקה ואז ניתן יהיה להעריך אם עדיף להוציא את הממצא או לא. בברכה,

18/03/2014 | 10:28 | מאת: יעלה

תודה על תגובתך. הבליטה לא מפריעה לה. האם ניתן להעריך במישוש שמדובר בבליטה שומנית כפי שעשה רופא הילדים או שיש צורך בבדיקה נוספת?

מנהל פורום כירורגיית ילדים