שערה הפוכה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

14/03/2014 | 17:58 | מאת: פוצי

שלום לבני בן ה-16 יש גולה בין הישבנים שאובחנה כ "שערה הפוכה" הפצע בקוטר חצי ס"מ בערך גם מדמם ,הכירורג בקופה ניסה טיפול בפולידין במשך חודש שלא נתן כלום !!! הוא הפנה אותנו למרפאות חוץ ושם אמרו שיש הסתעפות וצריך ניתוח . לא קיבלנו טיפול כלשהו רק לגלח מסביב ולשמור על ניקיון האזור . קראתי על אמבטיה חמה לשבת בתוכה ולנסות לפוצץ ,נראה לי מסוכן ... אולי אמבטיות או חימום המקום ללא לחיצות יכולות לעזור ? הניתוח בערך עוד חודש אולי יש משחה יעילה ? או כל טיפול אחר לפני שמנתחים ? תודה רבה מראש

שלום פוצי בזיהום כזה ניתן לפעמים לטפל בעזרת גילוח ושטיפות מרובות של מי סבון. משחות פחות יעילות מניסיוני ואם הטיפול המקומי לא עוזר אז מומלץ לעשות את הניתוח. בברכה,

15/03/2014 | 13:34 | מאת: פוצי

לגבי חימום המקום זה לא ירחיב את המקום והגולה תוכל אולי להתרוקן / להניח כרית חימום יכול לגרום נזק ? שוב תודה

מנהל פורום כירורגיית ילדים