גוש בפיטמה לילד בן 10 אמא מודאגת ביותר-אנא תשובתך

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

20/02/2014 | 21:30 | מאת: מירי

שלום רב, אנא תשובתך בהקדם אני אמא מאד מאד לחוצה. בני בן 10 ולפני כשבוע וחצי הרגיש גוש בפיטמה - הלכנו לשני רופאי ילדים הם לא הביעו דאגה . לילד שלי יש איחור בגדילת העצמות מתאים לגיל 7 אבל עם פוטנציאל גדילה . יש לנו תור לכירוג ילדים בסוף שבוע הבא- (26/2/14) אנא אם תוכל רק להרגיע אותי ולו במעט אודה לך. רצים לי מחשבות איומות. תודה רבה רבה

שלום מירי גושים בשד בבנים בגיל של בנך הם כמעט תמיד שפירים ולכן אפשר להיות רגועים אבל כמובן ללכת לבדיקה של הכירורג. בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים