ניתוח ריאה לילד בן 5

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

20/02/2014 | 12:11 | מאת: סיון אברמוביץ

שלום רב. בני בן 5 צריך לעבור ניתוח להסרת חלק מאונה בריאה עקב ccam. הניתוח בעוד כחודש וחצי בתל השומר. כמה זמן לפני הניתוח וכיצד ניתן להכין את הילד לניתוח? אנחנו רוצים להגיע ליום ההכנה לניתוח מוכנים בעצמנו ושהילד יהיה מוכן.הוא מאוד רגיש תודה סיון

שלום סיון במחלקת כירורגית ילדים בתל השומר נמצא מדריך בשם שחר שעוסק בהכנות לניתוח וכדאי להיפגש אתו ולקבל סיוע. תתקשרי ביום א למחלקה טל: 05302444 ותבקשי לדבר אתו. בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים