עצירות?

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

15/02/2014 | 07:32 | מאת: רונה

שלום דוקטור, בתי בת שלושה חודשים.אוכלת בעיקר חלב אם, פעם ביום גם אוכלת מעט סימילק (חצי בקבוק או בקבוק). היא עושה קקי פעם בעשרה ימים. הבנתי שעד 12 יום זה נחשב תקין. אבל זה נמשך ככה מאז שהיא בת חודשיים. האם זה בעייתי? צריך לבדוק? תודה

שלום רונה האם את יודעת כמה זמן אחרי הלידה היתה יציאה ראשונה ? ושאלה נוספת היא איך נראית היציאה שלה ? ככל זה עדיין יכול להיות נורמלי אך כדאי לבדוק כדי להיות בטוחים. בברכה.

16/02/2014 | 11:10 | מאת: רונה

היא נולדה ב 12 בצהריים ובערב אותו יום היתה יציאה שאני ראיתי, אולי היתה לפני גם. היציאות שלה הן קקי רך בכמות גדולה בין צבע צהוב לחום. ללכת לרופא?

מנהל פורום כירורגיית ילדים