קרום בנרתיק

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

14/02/2014 | 17:44 | מאת: יעל

שלום רב. בתי בת 5 וחצי. אתמול שמתי לב שבעצם לא רואים את הנרתיק שלה . או שאולי הוא מכוסה בקרום ולכן לא רואים אותו. מכיר דבר כזה? מה עושים? האם לחכות לגיל מאוחר יותר? מה התהליך שצריך לעשות? האם צריך לפנות לרופא משפחה או ישר לכירורג? תודה

שלום יעל מדובר בתופעה מוכרת שלפעמים יכולה לעבור מעצמה אך יש מצבים שיש צורך בהתערבות. מציע שרופא הילדים יבדוק ובמידת הצורך יפנה לכירורג ילדים. בברכה

במידה ואכן יאובחן שיש לה שפתיים דבוקות ניתן להתחיל מריחת משחת אובסטין לפני שתבואו לבדיקת הכירורג או הגניקולוג. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים