הירשפרונג

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

26/01/2014 | 12:34 | מאת: מלי

שלום דר מדברת מלי בתי חולה במחלת הירשפרונג ועלו עליזה בגיל 3 ימים וביצעו ניתוח להוצאת סטומה ויש לנו עוד מעט ניתוח למעי הגס ראיתי שרשמת בהודעה קודמת שמבצעים ניתוח דרך פי הטבעת ולנ פתחו את הבטן היא מטופלת אצל פרופסור סרור בוולפסון מנהל הכירורגיה לילדים והיא כן עשתה צואה דרך הטוסיק אבל לא הכל השאלה אם זהו עובר אני ממש לא מכירה אנשים עם תינוקות שחולים במחלה זו אומרים שהיא נדירה וזה קורה 1..... לה ואנשים אם יש לכם גם ילד חולה במחלה זו אשמח להכיר תודה מלי

28/01/2014 | 18:32 | מאת: dani4324

שלום מלי המחלה יכולה להיות בדרגות חומרה שונות ולכן לא תמיד ניתן לבצע את הניתוח כולו דרך פי הטבעת. לפרופ סרור יש הרבה ניסיון ואני מציע לך לבקש ממנו לשוחח עם מישהו שהוא ניתח ונמצא במעקב שלו. אם לא מצליחה אז תחזרי אלי ואנסה לעזור למצוא. בברכה,

29/01/2014 | 13:15 | מאת: מלי

תודה שחזרת אליי אני נימצאת ממש במערכה לבד יש לי המון מישפחה ואפחד לא מוכן לעזור עם הילדה ואני רוצה להכיר עוד אנשים שחווים את מה שאני חווה אשמח עם תעזור לי פרופסור סרור תותח שמעתי עליו המון וכולם המליצו עליו פגייה וכירורגיה בוולפסון מובילות בארץ אבל הוא ממש בקושי עונה לטלפונים אז אם תוכל לעזור לי למצוא עוד אנשים כמוני תשמח אותי מאוד תודה רבה לך

שלום אסור לי למסור מידע אישי על מטופלי לכן אני מציע שכשאת באה לביקור במחלקה תבקשי מהרופא שיבדוק אם יש משהו מהמטופלים שמוכן לשוחח אתך. בברכה,

16/12/2014 | 02:52 | מאת: מורן

מלי, אשמח אם תצרי איתי קשר. גם הבן שלי עם הירשפרונג :( [email protected] ונחליף שם טלפונים. בריאות לכולנו!

מנהל פורום כירורגיית ילדים