בבקשה עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

13/01/2014 | 14:08 | מאת: עדן

שלום, בני בן ה3 חודשים לקה בקוצר נשימה הנלווים בחירחורים חזקים.. אושפזנו בבית חולים לניאדו. לאחר שבוע של צילומים ובדיקות הפנו אותנו לבית חולים דנה! שם הגענו לטיפול נמרץ ועשינו ברונכוסקופיה.. מצאו כי הסינפון השמאלי שלו סתום לגמרי ויש לעשות ניתוח. יש לציין כי הילד נולד עם שקע פקטוס אסקבטום. כרגע מחכים לאמ אר אי אך המצב מדאיג מאוד הילד עדיין מחרחר! אין טיפול אחר חוץ מניתוח? האם אפשר לחיות עם זה? אשמח לעזרה תודה

שלום עדן מדובר בבעיה מורכבת שקשה לענות עליה בלי לראות את הילד וכל הבדיקות. לאחר שיבצע את בדיקת ה MRI יהיה מקום להתייעצות של הצוות המטפל לפני החלטה על ניתוח. בברכה

14/01/2014 | 15:15 | מאת: עדן

תודה רבה.

מנהל פורום כירורגיית ילדים