בלוטת לימפה מוגדלת לבני בן שנה וחצי

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

04/12/2013 | 22:31 | מאת: אורטל

שמי אורטל, בעלי שם לב שלבני יש בלוטה בין האוזן לצוואר, בבדיקה אצל רופאת המשפחה, מסתמן שמדובר בבלוטת לימפה מוגדלת, יש לציין שבשבוע האחרון היה לו פעמיים חום לא מוסבר וצינון כמעט קבוע (כ-5 חודשים), מדדי בדיקות הדם החורגים מהנורמה: ESR 59 NEUT 50.5 LYM 37.3 MICRO 12 CRP 1.29 אני כבר לא ישנה כמה לילות, בבקשה עזרתך, תודה מראש, אורטל.

שלום אורטל ממצאי הבדיקה ובדיקת הדם יכולים להתאים לממצא של בלוטת לימפה תגובתת המופיעה לאחר זיהום. רציתי לדעת מה הגיל של בנך ומה גודל הבלוטה. בשלב זה חשוב להשאר במעקב ואם הבלוטה לא גדלה אין סיבה לא לישון. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים