אשך תמיר

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

16/11/2013 | 12:32 | מאת: עומר

שלום, אני בן 15 ושנולדתי היה לי אשך תמיר. עברתי ניתוח עד גיל שנה. אין סיכון לבעיות פוריות בעתיד?

16/11/2013 | 15:25 | מאת: daniya

שלום עומר גם אם רק אשך אחד שלך הוא תקין, הפוריות שלך כמעט זהה לזו של גברים עם שני אשכים. במידה והניתוח הצליח, הפוריות לא נפגעה אך חשוב לדעת שהסיכון לסרטן באשך שנותח יותר גדול. חשוב להיות במעקב רפואי ובמידה והאשך משנה את צורתו חשוב מאד להבדק. בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים