הדבקות השפתיים הקטנות

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

03/11/2013 | 22:53 | מאת: הילה

בתי בת 3 ויש לה הדבקות של השפתיים הקטנות שמנו משחה 10 ימים נפתח ושוב לאחר יום נסגר מה לעשות?

שלום הילה ראשית סליחה על האיחור במתן התשובה, הייתי בחול באיזור ללא קליטה. המשחה מסייעת לתהליך הפתיחה אך לא מונעת את הנטייה להדבקות נוספת. הדרך למנוע הדבקות אי פתיחה יומית של השפתיים לאחר מקלחת, תהליך שיש להמשיך בו לפחות שבועיים ולאחר מכן ניתן להפסיק בהדרגה: לעבור לפעם ביומיים, שלושה ימים, שבוע. עד שרואים שהשפתיים כבר אינן נדבקות. בברכה

מנהל פורום כירורגיית ילדים