לימפאנגיומה באיזור החזה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

13/10/2013 | 16:27 | מאת: אלנה

שלום רב בתי בת 14 עברה בדצמבר 2008 ניתוח להוצאת גוש מעל קלביקולה ימין.לאחר הניתוח התברר שזו לימפאנגיומה.בחודש אוגוסט 2013 שוב הופיעה נפיחות באותו איזור . בוצעה בדיקת us שהדגימה שהממצא חזר באותם המימדים כמו לפני הניתוח . נתנה המלצה לבצע mri . ורצוני לברר למי עלי לפנות הלאה.מי מומחה לבעיה זו ? בתודה וברכה אילנה

שלום אולגה כיוון שבניתוח קשה להוציא את כל הלימפאנגיומה היא נוטה לחזור. דרך טיפולית נוספת היא הזרקות ולצורך כך אני ממליץ לך להתייעץ עם רופא רדיולוג שעוסק בתחום ההזרקות (באנגיו). בברכה,

17/10/2013 | 10:04 | מאת: אילנה

על אילו הזרקות מדובר ? ובאיזה מרכז רפואי/מומחה עושים את זה ? בתודה אילנה

מדובר בהזרקה של חומרים שלא מעלימים אך מאד מקטינים את הממצא, ד"ר רימון בתל השומר הוא בעל ניסיון רב מאד בהזרקות כאלה.

מנהל פורום כירורגיית ילדים