בני נפצע בראשו

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

01/10/2013 | 18:31 | מאת: ליאור

לבני בן ה12 נחתך חתך קטן בראשו כאשר הגענו לקופת חולים אמרו לנו שיאלץ להדבקה יש לו חוגי ספורט עם כדור האם הוא יכול לשחק ועוד כמה זמן ויוכל להרטיב את ראשו תודה ליאור נ.ב ראשו נפתח ביום ראשון

01/10/2013 | 20:48 | מאת: אברהם

דני אשמח גם לשמוע לבני קרא משהו דומה

שלום ליאור ואברהם חתכים באזור הראש שעוברים הדבקה, ניתן להרטיב אחרי יום עד שלושה ימים לאחר ההדבקה בהתאם לסוג הדבק. (דרמבונד יום 1, היסטואקריל 3 ימים). במשחקי כדור החתך עלול להפגע ישירות ולכן כדאי לחקות כשלושה שבועות עד שהוא נסגר ומחלים. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים