בני פתח את ראשו

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

30/09/2013 | 19:11 | מאת: זהבית

בני בן האחד עשרה פתח את ראשו הגענו לקופת חולים ושם הדביקו לו את החתך כמה זמן אסור להרטיב את הראש? הוא משחק כדורגל וכדורסל אני מפחדת שיפתח לו האם זה יכול לקרות ?

30/09/2013 | 19:32 | מאת: זהבית

תוכלו לעזור לי בבקשה

30/09/2013 | 21:02 | מאת: זהבית

יש לו מחר חוג תענה לי בבקשה אני צריכה את זה כל מי שיודע כל מי שיענה יבורך תודה ואני מקווה שתענו לי

שלום זהבית ישנם סוגים שונים של דבקים ולכן הכי טוב לשאול את הרופא שהדביק. דרמבונד מותר להרטיב כבר למחרת ולרוב רצוי להמנע ממשחקי כדור לפחות שבועיים כדי שהחתך לא יפתח שוב. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים