כאב בטן ימנית תחתונה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

26/08/2013 | 21:11 | מאת: אופק

לפני שבוע התחילו לי כאבי בטן סביב הטבור והייתה לי קצת בחילה כעבור כמה שעות הכאב נדד לצד ימין למטה ומאז יש לי כאב חלש וקצת דקירות אבל כשאני לוחצת על האזור אני מרגישה כאב חזק.לפני כמה ימים עשו לי ספירת דם ויצא תקין.מאז יש לי גם לפעמים קצת בחילה וחום 37.4(החום שיש לי תמיד 36.5) מה זה יכול להיות? בת 15

שלום אופק במידה והכאב לא חולף עליך להבדק שוב כדי להיות בטוחים שלא מדובר בבעיה שמחיית טיפול. בד"כ דלקות וירליות יכול לגרום לכאבים כאלה אך יש מקרים שבהם דלקת תוספתן או בעיות באברי המין יכולים להיות הסיבה ולכן חשוב להבדק. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים