כאב בבטן ימנית תחתונה

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

21/08/2013 | 09:09 | מאת: ימית

אני בת 15 וחצי וביום שני בלילה הרגשתי כאב במרכז הבטן ואתמול בצהריים הרגשתי קצת דקירות בבבטן ימנית תחתונה.אין לי חום , לא הקאות ולא בחילות.אם אני לוחצת על האזור הכאב מפסיק ואז חוזר כשאני עוזבת.הכאב הוא לא הכי חזק.מה זה יכול להיות?

שלום ימית הסיבות יכולות להיות רבות החל במחלות וירליות שחולפות, בעיות גניקולוגיות ואפילו דלקות שמחייבות ניתוח. לכן, במידה והכאב מחמיר עליך להבדק ע"י רופא, בברכה

22/08/2013 | 12:38 | מאת: ימית

היום עשו לי ספירת דם והכל תקין.ישלי חום 37.3 וקצת בחילות וכאב מורגש כשאני לוחצת על בטן ימנית תחתונה ואני מרגישה דקירות.מה זה יכול להיות?

שלום ימית החום תקין ואם הספירה תקינה זה טוב אך אם הכאב מתגבר תצטרכי ללכת שוב להיבדק. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים