ציסטה פניאלית

דיון מתוך פורום  כירורגיית ילדים

29/10/2002 | 22:12 | מאת: נועה

שלום רב, ביתי עברה MRI לצורך ברור. התוצאות היו תקינות, אך ללא קשר, ציינה הרופאה כי קיימית ציסקה פניאלית עם האדרה פריפרית בגודל של 1 ס"מ. היא אמרה שזה בגבול התקין (עד 1 ס"מ). אנו מאתרים כעת בדיקה קודמת שנעשתה לפני מספר שנים כל מנת שיוכלו לבצע השוואה. ברצוני לדעת מעט, מה זה אומר, האם מבצעים על כך מעקב ואם כן אז איזה, האם זה משהו מולד, ואם יגלו שבבדיקה הקודמת זה לא הופיע מה המשמעות וכו'. תודה , נועה

שלום נועה איני בטוח שהבנתי על איזה ציסטה מדובר, האם תוכלי לפרט מעט יותר על מנת שאוכל להשיב לשאלתך. בברכה,

מנהל פורום כירורגיית ילדים